Rozhlasová práce je součástí mého života už víc než 20 let. Podoba zpravodajských relací za tu dobu změnila k nepoznání. Jsem ale ráda, že můžu být u jejich vytváření. Stejně tak jako u kulturního dění v regionu.
V Českém rozhlase pracuji od 1. 10. 1997. Dříve jsem pracovala jako redaktorka zpravodajství a nyní jako editorka karlovarského vysílání.
Co mě baví?
Moje práce vyžaduje vysoké nároky na čas, takže se zároveň stala i mým koníčkem. Mám ráda také hudbu, divadlo, film a aktivní sport.
Co mě přivedlo k mikrofonu?
Už zmíněná hudba a práce v divadle, kde jsem působila před svým nástupem do Českého rozhlasu.
Co považuji za rozhlasová "nej" v mé práci?
Že jsem se při všem tom kvantu informací, které se na nás hrnou ze všech stran nezbláznila.
Co mě drží nad vodou?
Klid a pohoda v kruhu rodiny a přátel, na které se může člověk spolehnout a aktivní sport (atletika, plavání, cykloturistika a sem tam adrenalinový sport).
Všechny články
-
Ručně vyráběný Čerstvý bio sýr bylinka z farmy Belina je vhodný i pro celiaky
Čerstvý bio sýr bylinka z rodinné farmy Belina v Nežichově získal ocenění v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje. Farma sází na nízkou produkci a kvalitu.
-
Oceněná kachna z rodinné farmy Zephyr snižuje cholesterol a skvěle chutná
Farma Zephyr z Františkových Lázní uspěla v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje. Jejich kachna s droby nabízí zdravé maso skvělé kvality díky šetrnému chovu.
-
Světlý ležák 11 z domácího pivovaru Krušnohor byl oceněn jako nejlepší nápoj v kraji
Světlý ležák 11 z pivovaru Krušnohor v Kraslicích získal ocenění v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje. Porotu si získal složením i vysokou úrovní pitelností.
-
Tajemství v láku i poctivé špekáčky. Krčmovi utopenci patří mezi nejlepší v kraji
Echtovní utopenci z řeznictví Krčma v Karlových Varech – Drahovicích získaly ocenění v prestižní soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje v kategorii Ostatní.
-
Bio smetana z Farmy Kubernát získala ocenění za ekologickou výrobu a čerstvost
Bio smetana z Farmy Kubernát Děpoltovice získala ocenění v prestižní soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje v kategorii mléčných výrobků - ostatních.
-
Doupovské uzeniny Pelant dovedly svou vepřovou Retro paštiku k dokonalosti
Doupovské uzeniny Pelant v Žalmanově získaly ocenění v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje. Retro paštika vyhrála v kategorii Masné výrobky tepelně opracované.
-
Pšeničný speciál 11 z pivovaru Permon kombinuje německý styl a českou hořkost
Pivovar Permon v Sokolově získal ocenění Regionální potravina Karlovarského kraje za svůj poctivý Pšeničný speciál 11. Příběh pivovaru by mohl sloužit jako námět pro film.
-
Pro podmanivý sýr Adam ze Statku Bor ZEOS se zákazníci vracejí opakovaně
Mezi nejlahodnější produkty Statku Bor ZEOS na Karlovarsku patří ručně vyráběný, plnotučný sýr Adam. Obdržel ocenění v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje.
-
Hovězí T-bone steak ze statku Hlinky zaručuje šťavnatý gastronomický zážitek
Hovězí T-bone steak z ekologického statku Hlinky na Karlovarsku získal ocenění v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje v kategorii trvanlivých masných výrobků.
-
Prémiový světlý ležák Dukát 12 z pivovaru Rudohor je chloubou Krušných hor
Pivovar Rudohor z Dolního Žďáru se pyšní oceněním Regionální potravina Karlovarského kraje za svůj prémiový světlý ležák Dukát 12. Výjimečnost piva spočívá v receptuře.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »