Anna Kastlová z Nového Kostela získala titul Živnostník roku Karlovarského kraje

9. říjen 2024

Anna Kastlová z Nového Kostela na Chebsku se stala Živnostníkem roku 2024 Karlovarského kraje. Prestižní ocenění získala za své podnikání, které se zaměřuje na šití módy pro vysoké ženy.

Její práce byla oceněna mimo jiné proto, že vytváří módu, která ženám nejen sluší, ale také dodává sebevědomí. Ocenění jí udělila MONETA Money Bank. Anna Kastlová se věnuje šití od roku 2021. Její podnikání se zaměřuje na vývoj a výrobu oblečení pro ženy, které mají problémy najít konfekční velikosti vhodné pro jejich výšku.

„Nápad k mému podnikání, šít oblečení pro vysoké ženy, vznikl na základě nedostatečné nabídky oblečení pro nás vysoké ženy. Sama měřím 185 centimetrů a celý život se potýkám s problémem koupit dobře padnoucí oblečení,“ vysvětluje Kastlová svou inspiraci. Její cílem je, aby se každá žena cítila krásně a pohodlně v oblečení, které jí perfektně padne. 

Od založení si podnikání Anny Kastlové získalo širokou klientelu žen, které oceňují nejen kvalitu, ale i osobní přístup a unikátnost každého kousku. Titul Živnostník roku je pro ní významným oceněním.

autoři: Andrea Vajnar , nkr
Spustit audio