Pikantní kotlety
podle paní Marie ze Starého Lázu
Suroviny pro 4 osoby:
4 kotlety
2 vejce
1 lžíce kečupu
1 lžíce worchestrové omáčky
1 lžička nastrouhané cibule
1 lžička nastrouhaného česneku
1 lžíce solamylu
Postup:
Kotlety nakrájíme, omyjeme, osušíme, naklepeme a osolíme. Vejce, kečup a všechny zbylé suroviny smícháme do marinády. Kotlety vložíme do marinády a necháme alespoň půl dne odležet. Poté je smažíme na oleji po obou stranách.
Přílohy: brambory, hranolky, chléb.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka