Karlovy Vary ožijí největším sportovním festivalem, děti čeká den plný zábavy a pohybu

29. srpen 2024 12:25

Poslední sobota prázdnin bude v Karlových Varech patřit dětem a sportu. V sobotu 31. srpna se u KV Areny uskuteční největší sportovní festival v Karlovarském kraji, který nabídne bohatý program pro všechny návštěvníky. Akce začíná v 10:00 hodin a potrvá až do 18:00 hodin.

Festival, který navazuje na úspěšný loňský první ročník, poskytne regionálním sportovním klubům jedinečnou příležitost představit své sporty široké veřejnosti. Děti si tak budou moci na vlastní kůži vyzkoušet různé sportovní aktivity, které region nabízí, a rodiče získají inspiraci pro výběr sportovní činnosti pro své děti v nadcházejícím školním roce.

Program festivalu slibuje nejen sportovní zážitky, ale i zábavu pro celou rodinu. Pro děti jsou připraveny různé úkoly a soutěže. Jedním z hlavních lákadel bude také tradiční autogramiáda sportovců z Karlovarského kraje.

K festivalu se připojí i Český rozhlas Karlovy Vary, který bude od 12:00 do 13:00 hodin vysílat živě z areálu KV Areny. Posluchači se mohou těšit na rozhovory s významnými hosty, včetně Romana Šebrleho a Martina Rubeše.

Loňský ročník festivalu přilákal stovky rodin a trenéři z místních klubů zaznamenali výrazný nárůst zájmu o sportování mezi dětmi. Organizátoři proto doufají, že letošní ročník bude stejně úspěšný a že přitáhne ještě více návštěvníků, kteří si chtějí užít den plný zábavy a sportu.

autor: nkr
Spustit audio