Karlovarští šermíři hledají nové talenty, nábor povede olympijský medailista

30. srpen 2024 14:05

Tělovýchovná jednota Lokomotiva Karlovy Vary zahajuje nábor nových šermířů. Od 3. září mají všichni chlapci a dívky od 7 let možnost stát se součástí tohoto vznešeného sportu.

Náborové tréninky budou probíhat třikrát týdně, konkrétně v úterý, středu a čtvrtek, vždy od 17:00 do 19:00 v tělocvičně na Růžovém vrchu, na adrese Krušnohorská 23. Pod vedením zkušených trenérů se noví členové budou moci seznámit se základy šermu, zlepšit svou fyzickou kondici a rozvíjet strategické myšlení.

Čtěte také

„Nábor probíhá celoročně, ale ideální čas začít je právě teď, v září,“ sdělil Martin Rubeš starší, předseda oddílu a dlouholetý trenér. Zájemci si s sebou na první tréninky potřebují vzít pouze sportovní oblečení a obuv do tělocvičny. O veškerou další výbavu se postará klub.

Výjimečnou příležitost mají noví členové tento rok i díky tomu, že celý nábor bude mít na starosti olympijský medailista a odchovanec klubu, Martin Rubeš junior. Jeho zkušenosti a úspěchy na mezinárodní scéně jsou skvělou inspirací pro všechny začínající šermíře.

Pokud máte zájem o bližší informace nebo se chcete přihlásit, neváhejte kontaktovat Martina Rubeše staršího na telefonním čísle 608 982 693 nebo e-mailem na adrese sportrubes@seznam.cz.

autor: nkr
Spustit audio

Související