Karlovarský kraj vyhlásil další ročník soutěže Senior roku

12. červen 2024 11:33

Karlovarský kraj opět spustil oblíbenou anketu Senior roku. Nominace do soutěže je možné posílat do 12. srpna.

„Rádi bychom veřejnosti prostřednictvím vyhlašované ankety ukázali, že život v seniorském věku rozhodně nekončí a že je mezi námi stále velké množství aktivních seniorů. Zároveň bych chtěl připomenout, že nezáleží na počtu vyplněných anketních lístků, ale především na tom, čím je nominovaný člověk výjimečný a jak je to ve formuláři odůvodněno. Hodnocení tedy není založeno na počtu odevzdaných anketních lístků,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Nominace je určena pro osoby starší 60 let, které se věnují mimořádným aktivitám. Elektronický anketní lístek je k dispozici na internetových stránkách Karlovarského kraje. Ti, kteří preferují tištěnou verzi, si ji mohou vyžádat na telefonním čísle 354 222 633 nebo e-mailu katerina.rentkova@kr-karlovarsky.cz.

Do formuláře je kromě informací o nominovaném nutné uvést i informace o člověku, který návrh zaslal, a důvod, proč danou osobu vybral. Tištěné anketní lístky se zasílají na adresu Krajského úřadu Karlovarského kraje, Odbor sociálních věcí, na jméno Kateřina Rentková.

Všechny správně podané nominace budou předloženy Radě Karlovarského kraje, která vybere vítěze. Ti se mohou těšit na dárkové koše, poukázky a další ceny. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety, doprovázené bohatým kulturním programem, se uskuteční na podzim. Místo konání ještě úřad upřesní.

Spustit audio