Český rozhlas Karlovy Vary nabídne během festivalu řadu rozhovorů se známými osobnostmi

1. červenec 2022

Tak jako každý rok i letos si připravil Český rozhlas Karlovy Vary řadu rozhovorů se známými osobnostmi, které navštíví Mezinárodní filmový festival. Těšit se můžete na herce i zpěváky.

V Karlových Varech už 1. července začíná 56. ročník Mezinárodního filmového festivalu. Po dvou letech covidových omezení se uskuteční v tradiční podobě a potrvá do příští soboty 9. července. Při této příležitosti vám nabídneme několik zajímavých rozhovorů s osobnostmi českého showbyznysu.

Už v pondělí 4. července uslyšíte na našich vlnách krátce po 10. hodině herečky Pavlu Tomicovou a Sáru Venclovskou, které mimo jiné sehrály hlavní role ve filmu „A pak přišla láska...“. V pondělí a úterý odpoledne vyzpovídá Josef Šorfa duo známé ze skupiny Tři tygři Divadla Mír herce a komika Štěpána Kozuba a Robina Ferra.

Ve středu bude naším odpoledním hostem zpěvačka, herečka a moderátorka Monika Absolonová. Čtvrtek dopoledne bude patřit filmu „Hranice lásky“ a Haně Vágnerové s Matyášem Řezníčkem. Odpoledne za mikrofonem přivítáme Ivu Janžurovou.

V pátek dopoledne nabídneme rozhovor s režisérem a hercem Miroslavem Krobotem a uznávaným psychologem a scénáristou Lubomírem Smékalem. Odpoledne uslyšíte herečku Kláru Melíškovou a herce Pavla Šimčíka.

V sobotu bude naším posledním festivalovým hostem herec Kryštof Hádek.

autor: nkr
Spustit audio