KVIFF.TV Park vedle hotelu Thermal je nejen místem pro setkávání s filmovými tvůrci

8. červenec 2022 10:55

Setkání se zahraničními tvůrci, filmové kvízy anebo půjčovna knih. Nejen to nabízí unikátní prostor KVIFF.TV Park, který vznikl vedle karlovarského hotelu Thermal.

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech nabízí návštěvníkům nový prostor pro doprovodný program, a to KVIFF.TV Park. Unikátní objekt vedle hotelu Thermal má připomínat další kolonádu. Lidé si v něm můžou potkat i filmové tvůrce.

KVIFF.TV Park

„Každý den je tady čím dál více lidí. Byli jsme překvapení, že už na první program přišla spousta lidí. Musím říct, že pro ty osobnosti je někdy velmi těžké se odtud dostat. Je tady spousta autogramiád a focení. Někdy musíme trochu zachraňovat, ale je to přesně to místo, které splňuje, že lidé se tu mohou potkat s osobnostmi z filmového plátna,“ uvedla Petra Jačková, která má provoz KVIFF.TV Parku na starost.

Součástí doprovodného programu KVIFF.TV Parku jsou nejen diskuze s filmovými tvůrci ale i soutěžní kvízy. Návštěvníci mají také možnost vypůjčit si knihy nebo deskové hry. „Hlavně nabízíme knížky a půjčujeme stolní hry. Půjčování je na zálohu, v průměru je to 200 až 500 korun. Lidé jsou tady strašně slušní, ještě se nám nestalo, že by se nám knížka nevrátila,“ doplnila Lucie Novotná z knižního koutku.

KVIFF.TV Park nabízí doprovodný program každý den od 11 hodin dopoledne.

autoři: Ivana Sedláčková , nkr
Spustit audio