Zapojte se do soutěže o nejkrásnější fotografie Karlovarského kraje

30. říjen 2013

Karlovarský kraj je sice nejmenším regionem České republiky, co do památek, přírodních krás a zážitků patří ale k těm nejbohatším. Nyní můžete zachytit jeho krásy prostřednictvím svého fotoaparátu a získat tak zajímavou finanční odměnu.

Fotografie můžete zasílat do 31. března příštího roku. Soutěž vyhlašuje fotobanka Karlovarského kraje pod finanční i organizační záštitou Karlovarského kraje, Komise Rady Karlovarského kraje pro oblast lázeňství a cestovního ruchu.

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo přihlásí své fotografie nafocené na některé z daných témat:
• nejlepší zážitek v regionu
• nově objevená či málo známá místa regionu
• ideální region pro všechny generace
• sport a kultura v regionu

Fotografie lze zasílat od 15. listopadu. Každý ze soutěžících může poslat maximálně 5 fotografií z Karlovarského kraje. Fotografie musí být v rozlišení minimálně 3 000 pixelů ve formátu JPG, RAW či TIF, nejlépe ve 100 % kvalitě. Další podmínkou je, aby soutěžící pořídili fotografie v období od 1. ledna 2013 do 31. března 2014. Starší fotografie nebudou do soutěže přijaty. Soutěžící musí být zároveň i jejich autorem a tedy i držitelem autorských práv.

Nejlepší fotografie budou vybrány na základě veřejného hlasování a hodnocení odborné poroty složené ze tří zástupců Karlovarského kraje a dvou fotografů. Na výherce soutěže čekají zajímavé ceny.

Oceněné fotografie budou navíc vystaveny na putovní výstavě, která bude probíhat od května příštího roku. Podrobná pravidla soutěže, včetně informací o registraci soutěžních fotografií, naleznete na těchto internetových stránkách.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio