Nejnovější
-
Jídlo
Maso v pórkovém obalu. Netradiční a lahodné
Pórek je výtečný na salát, krásně ozdobí hotový pokrm, v neposlední řadě je senzační do pomazánek. Ať už je v syrové nebo vařené podobě, je velmi chutný a zdravý.
-
Jídlo
Císařský trhanec – kaiserschmorn. Oblíbená lahůdka Franze Josefa
Kromě tafelspitzu, byl trhanec oblíbeným jídlem císaře pána. Možná máte v mrazáku borůvky. Rozvařené s cukrem a smetanou - to je koruna císařského trhance.
-
Jídlo
Kroupová polévka s fazolemi. Nahradí v pohodě hlavní jídlo
Poctivá polévka, vhodná zejména pro zimní období, dovede dobře prohřát. Ať už ji nazveme kroupovou s fazolemi nebo fazolovou s kroupami, jde o chutnou a vydatnou polévku.
-
Jídlo
Bramborový koláč aneb Z nouze ctnost
Recept je variabilní, leccos můžeme přidat nebo ubrat. Projděme ledničku a zvažme, co je nutné rychle spotřebovat, aby se nezkazilo.
-
Jídlo
Fleky s jablky. Stará receptura pro milovníky sladkého
Jde o velice starý pokrm. Velmi dobře ho doplní buď čerstvé ovoce, nebo kompoty, které jsou v poslední době opomíjené.
-
Jídlo
Sádloví šneci. Výborná pochoutka na silvestrovský večer
Je to velmi jednoduché a rychlé. Na konci receptu najdete i prémiovou pomazánku, která se nejen ke šnekům perfektně hodí.
-
Jídlo
Přírodní telecí s pikantní rýží. Lehké, ale slavnostní
Rychlý slavnostní pokrm, který svým složením bude určitě vyhovovat po těžkém salátu a smažených řízcích.
-
Jídlo
Linecké těsto je jen jedno. Napéct z něj ale můžete spoustu druhů cukroví
Vánoční pečení si můžeme zjednodušit tím, že z jednoho těsta připravíme více druhů. Navíc můžeme část mouky nahradit ořechy, kokosem, mandlemi, čokoládou nebo kakaem.
-
Jídlo
Miletínské modlitbičky. Vyzkoušejte perníkovou pochoutku
Autorem této laskominy byl perníkář Josef Erben. Inspirací byly kapesní modlitební knížky, které nosili věřící u sebe. Modlitbičky si rychle získaly popularitu.
-
Jídlo
Srnčí na víně se zeleninovým pyré. Vynikající maso s nízkým obsahem tuku
Srnčí maso je dietní, lehce stravitelné a obsahuje velké množství minerálních látek, především draslíku a železa. Má svoji osobitou chuť a vůni.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
O pořadu
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Rozmanité kuchařské recepty z celého světa, vyzkoušené v kuchyni Mirky Kuntzmannové.
Čas vysílání
pátek 9:10 | Plzeň |
pátek 9:10 | Karlovy Vary |
Další pořady
-
Pochoutkový rok
Kulinární průvodce pro všechny milovníky jídla. V pořadu vyhlašujeme soutěž o váš nejlepší recept. Vítěz získá vybavení do kuchyně za 100 000 Kč.
-
Mezi nebem a zemí
Magazín o víře a spiritualitě. Reportáže, rozhovory, pozvánky a aktuální informace o událostech duchovního života.
-
Velká radioporadna
Nemáte peníze na zaplacení všech účtů? Děsí vás, že po dalším zdražení energií a potravin nebudete mít na živobytí? Nevyznáte se v příspěvku na bydlení?