Iva Kokešová

webeditorka a moderátorka

Můžete mě slyšet ve vysílání a také se starám o web Českého rozhlasu Plzeň.

Co mě přivedlo k mikrofonu  

Odpověděla jsem na inzerát, to jsem byla ještě ve škole, a vyšlo to. Prakticky od studií dělám v rádiu. V letech 1992–1994 na plzeňské Evropě 2 a pak až do roku 2007 na rádiu Kiss Proton. Potom jsem začala pracovat jako redaktorka plzeňského zpravodajského serveru. Od roku 2012 jsem zpátky u mikrofonu. Jsem ráda, že si Český rozhlas Plzeň vybral také mě. Moc si toho vážím. 

Co považuji za má rozhlasová "nej" 

Rozhovory s Lucií Bílou, Vlastou Chramostovou, Marií Poledňákovou, Karlem Gottem, Petrem Jandou, Ivou Janžurovou a dalšími velkými osobnostmi. Udělala jsem si jeden závěr z těchto setkání – čím větší hvězda, tím příjemnější, sympatičtější a pokornější člověk. A naopak.

Mým úkolem je rovněž přenášet vysílání Českého rozhlasu Plzeň na internet. Starám se o to, aby se reportáže, pořady, seriály dostaly z éteru i na naše webové stránky a vy jste se k nim kdykoliv mohli vrátit.

Co mě baví 

Dcera Klárka, hudba, knížky, filmy a zahrada. Skalka, keře, tráva - to je moje. To co je pro mnohé otrava – sekání trávy – to je pro mě velmi příjemný způsob relaxace.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové