V KV Aréně dnes večer vystoupí legendární Olympic

3. květen 2013

Česká hudební legenda Olympic zahraje dnes od 19 hodin v Karlových Varech. Fanoušci se mohou těšit večer v KV Aréně na průřez celou jejich dosavadní tvorbou v rockovém, symfonickém i akustickém provedení. Na koncertě zazní největší hity skupiny včetně nové písničky „My už jiný nebudem“, kterou složil Petr Janda a text napsal Zdeněk Rytíř.

Nejstarší česká rocková skupina oslavila v minulém roce významné jubileum. Ke svému padesátému výročí připravila kapela halovou koncertní šňůru, která začala už loni v listopadu a díky úspěchu pokračuje i letos.

Na turné se Olympic rozhodl spojit své síly s téměř padesátičlenným Českým národním symfonickým orchestrem. Toto těleso doprovázelo v minulosti například Andreu Bocelliho nebo George Michaela na jejich celosvětovém turné pod taktovkou dirigenta Martina Kumžáka.

Na dnešním koncertě tak nebudou chybět hity jako Snad jsem to zavinil já, Slzy tvý mámy, Otázky, Taky jsem se narodil bos, Osmý den, Dávno, Želva, Okno mé lásky nebo Dynamit.

Vstupenky zakoupíte ještě dnes na pokladně KV Arény od 17:30 hodin. Každý návštěvník obdrží u vstupu při předložení platné vstupenky zdarma jako bonus DVD "Procházka historií" skupiny Olympic.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio