Tomáš Hanák projel Kubu na kole. Teď zve do Karlových Varů na cestopisnou show

24. duben 2024

Proslulý herec, komik, moderátor a neúnavný dobrodruh Tomáš Hanák přichází do karlovarského kina Drahomíra s cestopisnou one-man-show, která nese název „Kubou nazdařbůh, na kole a sám“. Publikum se může těšit na fascinující vyprávění a poutavé fotografie z jeho nedávného dobrodružství – průjezdu kubánskou krajinou na kole.

Hanák, známý ze svých vtipných vystoupení a charismatického herectví, se rozhodl prozkoumat legendární ostrov Kuba zcela netradičním způsobem. Sbalil si kolo a vydal se na neuvěřitelnou cestu, která ho zavedla přes rozmanitou krajinu, od tropických pláží po malebná městečka. 

Sám na kole najezdil po pekelných cestách přes dva tisíce kilometrů.„Nevěděl jsem, co mě čeká. Byl jsem tam těsně před covidem v roce 2020. A potom jsem tam byl loni měsíc. Celkem jsem tam strávil na cestách dva měsíce a opravdu jsem ty dva tisíce kilometrů najel,“ prozradil.

Diváci se mohou těšit na živé a autentické vyprávění, které Hanák zpestřuje osobními zážitky, humorem a dojemnými momenty z jeho cesty. Povídání doplní promítáním svých snímků z exotického ostrova. 

„Kubou nazdařbůh, na kole a sám“ se uskuteční v karlovarském kině Drahomíra již tento čtvrtek, 25. dubna, od 19:30 hodin. Diváci se mohou těšit na inspirativní večer plný humoru, dobrodružství a nezapomenutelných příběhů, které přibližují Kuba z pohledu jedinečného cestovatele. Vstupenky najdete tady.

autoři: David Forst , nkr
Spustit audio