Sokolovskem vás provede nová mobilní aplikace

16. duben 2014

Chystáte se na výlet do Sokolova a jeho blízkého okolí? Tak si stáhněte novou mobilní aplikaci, která vám pomůže s naplánováním cesty. Kromě toho vás upozorní i na zajímavá místa, která rozhodně stojí za zhlédnutí.

Sokolov a jeho okolí se staly součástí nové aplikace pro mobilní telefony pod názvem „Turista v mobilu“. Ta má zpříjemnit turistům i místním obyvatelům návštěvu města a zajímavých míst v regionu. Aplikace pamatuje nejenom na milovníky pěší turistiky, ale také na cyklisty a jezdce na kolečkových bruslích.

Aplikace nabízí červeně značené trasy, které vás bezpečně dovedou k cíli vaší cesty. Nechybí fotografie, kontakty, odkazy na webové stránky či upozornění na konání kulturních akcí. Aplikace je neustále aktualizována a doplňována o nové informace. „Turistu v mobilu“ si můžete stáhnout na těchto internetových stránkách. Pro funkčnost aplikace je ovšem důležité mít rychlejší připojení k internetu.

Obyvatelé města Sokolova a jeho návštěvníci také mohou využívat aplikaci s názvem „Smart City“. Ta seznamuje nejenom s historií města, ale také nabízí novinky z radnice nebo kultury. Samozřejmostí jsou i interaktivní mapy, fotogalerie a nechybí ani tipy na ubytování a stravování. Aplikaci si lze stáhnout na těchto internetových stránkách.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio