Organizátoři KIWI MUŽE: našeho závodu se může účastnit kdekdo

5. srpen 2021

KIWI MUŽ 2021 je 30. ročník závodu v terénním triatlonu pro širokou veřejnost. Koná se vždy první sobotu v srpnu. Závodníci musí absolvovat 500 metrů plavání, 23 kilometrů na kole a uběhnout 3 kilometry.

V závodu mohou měřit své síly všechny věkové kategorie bez ohledu na výkonnost. Přihlásit se mohou zájemci i v den závodu. Start je v sobotu 7. srpna ve 14 hodin na karlovarském koupališti Rolava.

Jak se celá soutěž proměňovala a jaká je její dnešní podoba, kolik závodníků už je přihlášeno, který úsek bývá nejtěžší částí závodu a o co se vlastně bojuje?

Poslechněte si rozhovor s organizátorem celé akce Janem Drahošem!  

autoři: Andrea Vajnar , Pavlína Kyselová , Radim Jehlík | zdroj: Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.