Očkovací centrum v Chebu se přesunulo do kostela sv. Kláry

30. srpen 2021 08:35

Velkokapacitní očkovací centrum v Chebu se o víkendu přesunulo do nových prostor. Dodavatelská firma ve spolupráci s Karlovarskou krajskou nemocnicí přestěhovala očkovací boxy, nábytek a zdravotnický materiál do kostela svaté Kláry na Františkánském náměstí.

Krabice se zdravotnickým materiálem, rozložené očkovací boxy a hromádky naskládaných židlí. Tak to ještě o víkendu vypadalo v Kulturním centru Svoboda v Chebu, kde od poloviny března fungovalo velkokapacitní očkovací centrum.

Stěhování očkovacího centra v Chebu

Nově se přestěhovalo do kostela svaté Kláry na Františkánském náměstí. Do kulturního centra se totiž od poloviny září vrací tradiční program, jako jsou divadelní představení nebo koncerty.

Lidé musejí počítat i se změnou otevírací doby. „Do teď jsme očkovali od pondělí do pátku, od 14 do 18 hodin. Teď budeme očkovat pondělí až středa od 14 do 18 hodin. Očkovat budeme děti i neregistrované. Předpokládáme, že bychom to měli všechno obsáhnout,“ řekla Miroslava Korseltová z Karlovarské krajské nemocnice, která centrum provozuje.

autoři: Ivana Sedláčková , nkr
Spustit audio