Nejkrásnější muž planety se jmenuje Dominik Chabr a je z Mostu

13. duben 2023

Česko má nejhezčího muže světa. Krasavec ze severních Čech vyhrál mezinárodní soutěž krásy na Bali.

Dominik Chabr přivezl na podzim loňského roku do České republiky titul nejkrásnějšího muže světa Man of the Year 2022. Rodákovi z Mostu se v tu chvíli změnil život. Z manažera se proměnil v nejkrásnějšího muže planety, kterému chodí nabídky z modelingu jedna za druhou.

Osmadvacetiletý mladík se v soutěži Muž roku se umístil na třetím místě. Poté odjel na soutěž krásy na Bali, kde vyhrál titul Man of the Year 2022, a stal se tak nejkrásnějším mužem světa. V Indonésii se Dominikovi dostalo tolik pozornosti, kolik v Česku nemají ani ty nejslavnější celebrity. I proto plánuje, že se na Bali alespoň na pár měsíců vrátí za prací.

Jak dlouho stráví ráno před zrcadlem, kam chodí odpočívat, prozradil, jaké jsou jeho nejen modelingové plány, i jak prožíval samotnou soutěž?

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.