Nedělní Noční linka: Den otců. Jaký je nebo byl váš tatínek?

21. červen 2020

Jak vzpomínáte na svého tátu? Budil váš tatínek respekt, byl hlavou rodiny? Jak jste ho vnímali? Co vás táta naučil, co vám dal do života?

Často si povídáme v Noční lince o maminkách, také na ně s láskou vzpomínáte. A tak co kdybychom dnešní vzpomínky věnovali tátům, tatínkům a otcům. Jak jste toho vašeho oslovovali a co pro vás znamenal?

Připomínáme si Den otců - i oni mají svůj svátek a tak máte příležitost na toho vašeho zavzpomínat a říci nám, jaký byl. Možná nás novopečení tatínkové poslouchají a tak nám mohou i oni říct, jak vnímají své místo v rodině.

Na vaše vzpomínky i vyprávění se těší moderátor Noční linky Karel Sladký, který o svém tátovi může mluvit jen v dobrém. Podporoval ho při všech činnostech, jezdil s ním na výlety, dokonce s ním absolvoval i rozhlasový konkurz jako doprovod.

Táta ho naučil postavit se k životu, poznávat přírodu, zažil s ním společné houbaření i chytání ryb. Ještě dnes společně jezdí na výlety a nebo ho doprovází při moderování akcí. Zkrátka podporuje ho ve všem a pomáhá mu.

Jaký je či byl váš tatínek? Moderátorovi Noční linky Karlovi Sladkému můžete k tématu napsat přes email: linka@rozhlas.cz nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio