Mušle na několik způsobů: Jak na to, poradí šéfkuchař Ondřej Koráb
22. září 2022
Mušle jsou tradiční surovinou přímořských států, kterou čím dál častěji zařazují do svých menu i české restaurace. Ostýcháte si je objednat, i když na ně máte chuť? Obáváte o jejich čerstvost a také správnou úpravu? Abychom prolomili toto dogma, požádali jsme o rozhovor šéfkuchaře významné hotelové restaurace Ondřeje Korába.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.