Humoriáda v Sokolově hlásí téměř vyprodáno! Zbývají poslední vstupenky

5. červen 2024

Oblíbený zábavný rozhlasový pořad Humoriáda slaví své desáté výročí a při této příležitosti vyráží na turné za svými posluchači. Po úspěšné zastávce v Klatovech míří tento čtvrtek 6. června do Městského divadla v Sokolově.

Na jevišti se představí skvělí baviči a herecké legendy – Naďa Konvalinková, Uršula Kluková a Jan Přeučil. Čekají vás jejich nejlepší historky, vzpomínky a anekdoty. O hudební program se postará zpěvák Pavel Vítek.

Celým večerem bude provázet moderátor Patrik Rozehnal, který si své kolegy pozve k rozhovoru a zábavným diskuzím. „Rychle si pospěšte. Ta nejlepší místa jsou obsazená, ale ještě nějaká zbývají,“ vzkazuje Patrik Rozehnal všem zájemcům o lístky.

Diváci budou mít navíc možnost hlasováním rozhodnout, které historky od účinkujících uslyší. „Třikrát během večera budou mít diváci šanci si vybrat, co chtějí slyšet, sami rozhodnou, co bude na jevišti. Slouží nám k tomu síla jejich potlesku, kterou měříme hlukoměrem,“ vysvětluje Rozehnal.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost a přijďte se pobavit ve čtvrtek 6. června od 18 hodin do Městského divadla v Sokolově. Poslední vstupenky jsou k dispozici zde.

autoři: Radim Jehlík , nkr
Spustit audio