Hotely v Karlovarském kraji mají na Vánoce a Silvestra téměř plno

19. listopad 2018 09:00

V hotelech a penzionech v Karlovarském kraji zbývá většinou v termínu Vánoc a Silvestra jen několik posledních volných míst. Některá ubytovací zařízení už mají kapacity i zcela naplněny, zejména na Silvestra.

Velký zájem o vánoční a silvestrovské pobyty je tradičně v Grandhotelu Pupp. Podle Barbory Volfové z marketingového oddělení hotelu je už nyní podle objednávek hotel na Silvestra obsazený ze 70 procent a na Vánoce ze 60 procent. Další objednávky a rezervace hotel čeká v následujících týdnech.

„Vánoce jsou trochu klidnější, ale na Silvestra očekáváme obsazenost okolo 80 procent tak, abychom byli schopni se o hosty postarat. Zájem českých a zahraničních návštěvníků je zhruba půl na půl. Ale na vánoční nebo silvestrovské pobyty k nám jezdí řada členů Pupp Exclusive Clubu, někteří třeba už podesáté nebo podvanácté,“ řekla Volfová.

Obsazené jsou také hotely v Krušných horách

Pokud se lidé chtějí o Vánocích nebo na Silvestra ubytovat v některém z hotelů v Krušných horách, neměli by rezervaci příliš odkládat. Silvestrovské termíny už jsou obsazené například v hotelu Hubertus na Božím Daru, několik volných míst má hotel na Vánoce.

Hotel Nástup přímo pod sjezdovkami Klínovce už má plně obsazeno na Vánoce. „Volných je ještě několik silvestrovských balíčků. Nabízíme na tento termín pětidenní pobyty s polopenzí a vstupem do hotelového bazénu,“ řekla manažerka hotelu Martina Tichá.

autor: nkr | zdroj: ČTK
Spustit audio