Galavečer a Den otevřených dveří představí zrekonstruovanou Dvoranu veřejnosti

23. únor 2022

Město Loket před nedávnem dokončilo kompletní rekonstrukci historického objektu Dvorany. V téhle čtyřpatrové budově najdeme společenský sál i pódium a právě tady se už za pár dní odehraje Galavečer a také Den otevřených dveří.

Do objektu Dvorany v Lokti nakoukneme a pozveme vás společně s ředitelkou Michaelou Matuchovou, to je totiž dnešní host dobrého odpoledne Českého rozhlasu Karlovy Vary. Už za okamžik.

Čtěte také

Nově zrekonstruovaný dům městské Dvorany v Lokti, patří mezi nejkrásnější objekty, které v kraji najdete. Na jeho renovaci si předchozí vedení města vzalo úvěr sto milionů korun a vyplatilo se. Kromě nového společenského sálu s kapacitou 250 osob tady najdeme konferenční sál, salónek a své zázemí získala i Základní umělecká škola Loket.

Už za několik dní se právě tady odehraje jak slavnostní Galavečer, tak také Den otevřených dveří. Galavečer se uskuteční už v pátek 25. února od 19 hodin v Hlavním sále. Na programu je vystoupení žáků a absolventů ZUŠ Loket, vystoupení Pěveckého sboru Cubitus Loket nebo The Beatles Revival.

Den otevřených dveří je připraven na neděli 27. února. Od 10 do 13:30 hodin budou probíhat komentované prohlídky zrekonstruovaného objektu. Od 14 hodin je na programu divadelní představení nejen pro děti a od 15:30 hudební a taneční vystoupení ZUŠ.

Nejen o plánovaných akcích ve Dvoraně byl rozhovor s ředitelkou Dvorany Michaelou Matuchovou. Poslechněte si!

autoři: David Forst , nkr
Spustit audio