Užijte si finále volejbalové extraligy v autokině! Karlovarsko od titulu dělí jediná výhra

12. duben 2021 11:50

Fanoušci Karlovarska si vychutnají pondělní zápas do jisté míry společně a nablízku hráčům. Třetí finálový duel s Českými Budějovicemi mají možnost sledovat v autokině, které bude instalováno na parkovišti vedle karlovarské Haly míčových sportů.

„Po vzoru některých hokejových a fotbalových klubů jsme se rozhodli i našim fanouškům přinést tento nevšední zážitek,“ uvedl za vedení klubu manažer Ondřej Hudeček. Živé vysílání České televize budou fanoušci sledovat na obří obrazovce ze svého auta.

Pro poslech komentáře si přitom naladí patřičnou frekvenci na svém autorádiu. „Chtěl bych moc poděkovat některým našim partnerům, kteří se zachovali úžasně a tak narychlo nám dokázali přispět na tuto akci pro věrné fanoušky,“ řekl Hudeček.

Cena vstupu do autokina činí 200 korun na jedno vozidlo. „Cena je pro všechny fanoušky stejná. Pro naše permanentkáře chystáme kompenzace za letošní nemožnost návštěvy zápasů po ukončení sezony a před sezonou následující,“ ujistil manažer klubu.

Kapacita parkoviště při pondělním utkání bude omezena zhruba na sedmdesát míst. Diváci by tak měli přijet nejméně hodinu před utkáním, které začíná v 17.10 hodin. 

autor: nkr | zdroje: VK ČEZ Karlovarsko , Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio