Potkáme se ve stopě! Startuje třetí ročník oblíbeného turistického seriálu

11. duben 2024

Nadace St. Joachim spolu s Českým rozhlasem Karlovy Vary pořádá 3. ročník turistického seriálu Stříbrná stopa. První etapa startuje už v sobotu 13. dubna.

Nadace St. Joachim působí v regionu již 8 let a svou činností aktivně podporuje česko-německou spolupráci v Krušnohoří, stará se o udržení místních tradic a ochranu kulturního dědictví. Po přechozích úspěšných dvou ročnících Stříbrné stopy letos organizátoři očekávají ještě větší zájem.

Pro rodiny i pejskaře

Stříbrná stopa nabízí účastníkům možnost objevit krásy krušnohorské přírody zcela novým způsobem. Jednotlivé etapy seriálu zájemce zavedou do různých lokalit Krušnohoří. Na každého účastníka čeká drobné občerstvení a spousta dárků. Trasy Stříbrné stopy si oblíbili lidé všech věkových kategorií a zvláště pejskaři. 

Vezeme vám rádia. Chyťte si svůj DAB!

Po dokončení celého seriálu budou účastníci odměněni lákavými cenami a společným posezením. Navíc bude z každé etapy vylosován jeden výherce, který si odnesou domů nové rádio DAB od Českého rozhlasu Karlovy Vary.

Start každé etapy bude opět mezi 9. a 11. hodinou. Startovné činí 50 korun, a veškeré výtěžky budou využity ve prospěch Nadace St. Joachim. Začátek letošního seriálu je stanoven na sobotu 13. dubna v Hroznětíně.

Spustit audio