Pondělní Noční linka: Spaní pod širákem

8. červenec 2024

Kde trávíte rádi dovolenou? Pod širákem, ve stanu nebo v hotelu? Čas dovolených je v plném proudu, tak je logické, že se vás dnes budu ptát, kde trávíte, či jste rádi trávili, čas vašich dovolených. Jste příznivci spaní pod širákem v přírodě? Vyhledáváte rodinné penziony, kde panuje pohodová atmosféra? Preferujete hotelové komlexy, kde vám vše připraví pod nos? Možná jste zastánci názoru, že nejlepší dovolená je u vás na chatě.

Kde jste prožili vaši top dovolenou? Proč vzpomínáte právě na tuto dovolenou? Kde se vám líbilo, kam byste se rádi znovu vrátili?

Dovolená je zkrácený název pro dovolenou absenci (nepřítomnost) zaměstnance na pracovišti. Nárok na její poskytování v moderní době ve většině zemí zpravidla upravuje zákoník práce či obdobná legislativa. Pro nás je dovolená čas, který trávíme s lidmi, které máme rádi.

Své příběhy můžete volat do studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište na e-mailovou adresu: linka@rozhlas.cz, případně využite webový formulář www.rozhlas.cz/linka.

Spustit audio