Lenka Poláková

zprávařka

Připravuji aktuální zprávy.

Jak jsem se dostala k této práci?

Po 30 letech práce ekonomky v HC Energii Karlovy Vary jsem se rozhodla úplně změnit profesi. Inzerát do Českého rozhlasu na zprávaře/zprávařku mě „úplně uchvátil“ a rozhodla jsem se jít na konkurz. Hned v budově jsem cítila bezvadnou atmosféru a že je to ono – to, čemu bych se chtěla nově věnovat a naučit se práci zprávařky. Jsem šťastná, že jsem už nyní součástí výborného kolektivu a moc děkuji všem kolegům za uvedení, vedení a další vzdělávání v tomto oboru.

Co mám ráda?

Ve svém volnu ráda sportuji v zimě i v létě. Jezdím na kole, jsem instruktorka jógy a vedu kurzy pro ženy spolu s mojí neteří. V zimě jezdíme s rodinou lyžovat, snowbordovat, běžkovat, v létě stanujeme a chodíme po horách.

Také se věnuji otužování – po celý rok plaveme s kamarádkou v rybnících, je to vážně báječná záležitost. Také moc ráda cestuji, čtu a mám ráda všechny bláznivé nápady, které je potřeba uskutečnit.

Dál  samozřejmě sleduji hokej. Jsme hokejová rodina a už i naši vnuci si tuto zábavu s pukem oblíbili. Rodinu, letité kámošky, přátelé, dobrou práci a zdraví.

Sledujte nás

Kolegové