Zelný salát
podle Mirky Kuntzmannové.
Suroviny:
- 500 g kysaného zelí
- 1 cibule
- 1 polévková lžíce nastrouhaného křenu
- cukr podle chuti (nemusí být)
- 2 polévkové lžíce oleje
Postup:
Překrájené zelí dáme do misky, přidáme nakrájenou cibulku, nastrouhaný křen, podle chuti cukr, olej promícháme a necháme proležet asi 30 minut.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.