Na přejezdu v Karlových Varech havarovala dvě auta, provoz na železnici byl přerušen

18. březen 2024 08:55

Na železničním přejezdu v Západní ulici v Karlových Varech dnes ráno havarovala dvě osobní auta. Kvůli nehodě byl asi na 30 minut zastaven provoz i na železniční trati, která vede na karlovarské Dolní nádraží.

Podle mluvčího Správy železnic Martina Kavky se dopravu na železnici podařilo obnovit okolo 8:30. Nehoda se stala kolem 7:45 těsně před přejezdem směrem od Doubí. „Na železničním přejezdu došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Celkem se zranily čtyři osoby, jedna dospělá a tři děti. Na místě zasahují složky záchranného systému,“ uvedll krajský policejní mluvčí Jan Bílek.

Čtyři lidé se při nehodě zranili. Testy na alkohol byly u obou řidičů negativní. Příčinu nehody budou policisté zjišťovat. Podle mluvčího karlovarské záchranné služby Radka Hese šlo o lehčí zranění, které záchranáři částečně ošetřili na místě a zraněné pak převezli do karlovarské nemocnice.

U nehody zasahovaly tři posádky záchranné služby. Nehoda také omezila provoz na jedné z hlavních silnic v Karlových Varech. V současné době je zde provoz řízen kyvadlově a čeká se na likvidaci následků nehody.

autor: nkr | zdroje: ČTK , Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio