Hned dva nové tituly představuje Kamil Pešťák

23. listopad 2023

Co se do vás vejde – to je název nové audioknihy, kterou vydává spisovatel a písničkář Kamil Pešťák. Dobrodružný román se špionážní zápletkou je už třetím dílem v knižní sérii Když se kruh uzavřel. Příběh smíšené německo-české rodiny, který se táhne celým 20. století, vznikl na pozadí skutečné události. Začíná v Dolomitech, většina děje se ale odehrává v Čechách – na Šumava, v Praze i v Plzni.

Audioknihu (stejně jako předchozí díly) načetl herec Martin Stránský. Zajímavá je také fotografie na titulní straně obalu audioknihy - zachycuje skalní věž Kobyla v Českém ráji, která hraje v příběhu velmi podstatnou roli. Fotografie pochází od českého horolezce Bohumila Svatoše.

Sudeathland

Další novinkou Kamila Pešťáka je kniha „Sudeathland“, kterou sám autor popisuje jako tak trochu temnou detektivku. Napínavý děj je zasazený do drsného a démonického kraje podzimních Krušných hor. Sudeathland je již šestou knihou Kamila Pešťáka. Všechny jeho knihy přitom obsahují dobrodružné příběhy na pomezí thrilleru a špionážního románu, často se odehrávají v uměleckém nebo sportovním prostředí.

Jak Kamil Pešťák vybírá místa, kde se jeho příběhy budou odehrávat? Kdy a jak přichází inspirace? A najde si ještě čas na muziku a hraní s kapelou? Poslechněte si celý rozhovor!

13. 12. 2023, 21:00 hod  - klubu Jazz Rock Café, Plzeň

Kamil Pešťák a Masový Hrach - křest nové audioknihy Co se do vás vejde spojený s koncertem a jam session

Spustit audio