Čepované nápoje, maso i zmrzlinu nabídne už brzy nový stánek s občerstvením na Rolavě

22. duben 2019 10:00

Rada města Karlovy Vary vybrala provozovatele občerstvení na Rolavě. V příštích dnech tak začnou přípravy na jeho instalaci.

V druhé polovině května už budou moci návštěvníci volnočasového areálu vybírat z několika druhů čepovaných limonád a piv, v prodeji budou rovněž grilované uzeniny a maso, bagety, sladké pokrmy včetně zmrzliny a další sortiment občerstvení.

„Stavební společnost, která měla vybudovat plánované restaurační zařízení na Rolavě, požádala o ukončení smluvního vztahu. Protože ale chceme návštěvníkům zajistit dostatečný komfort, ke kterému patří dostupnost občerstvení, rozhodli jsme se odložit stavbu nového objektu a otevřít stánek s venkovním posezením. Zajištěno bude rovněž zastínění prostor pro konzumaci,“ vysvětlila primátorka města Karlovy Vary Andrea Pfeffer Ferklová.

Věřím, že nový stánek zpříjemní pobyt všem návštěvníkům, kteří se rozhodnou trávit volný čas na Rolavě. Zároveň pracujeme na tom, aby v létě příštího roku již bylo v areálu nové a moderní zařízení s komfortním venkovním posezením,“ dodala karlovarská primátorka.

autor: nkr | zdroj: Magistrát města Karlovy Vary
Spustit audio

Související