Britská soulová legenda Seal vystoupí dnes v KV Aréně

30. listopad 2012

V Karlových Varech dnes vystoupí zřejmě největší zahraniční hudební hvězda v dějinách těchto západočeských lázní. Legendární britský zpěvák Seal zavítá v rámci své celosvětové Soul 2 Tour i do České republiky. Dnes od 20 hodin zazpívá v KV Aréně.

Seal, vlastním jménem Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel, je ve světě známý jako britský soul-popový zpěvák a skladatel. Narodil se 19. ledna 1963 v Londýně nigerijskému imigrantovi a Brazilce. Hudbě se začal věnovat a vystupovat již jako jedenáctiletý, na profesionální scéně se objevil na začátku 90. let minulého století. Dnes je několikanásobným držitelem cen Grammy a Brit Awards.

Během své kariéry nahrál a vydal Seal celkem osm studiových alb. Se svojí nejnovější deskou Soul 2 se vydal na celosvětové turné. V rámci turné, které začalo v dubnu v Austrálii, pokračovalo v červenci a srpnu v Severní Americe a bude zakončeno v listopadu a prosinci v Evropě, navštíví Seal celkem 46 měst na třech světových kontinentech a neopomine ani Českou republiku. Jediným koncertem v Čechách budou právě Karlovy Vary.

Návštěvníci dnešního koncertu se tedy rozhodně mají na co těšit. Seal zazpívá své největší hity včetně Killer, Kiss From a Rose, Crazy a především na nejnovější skladby z alba Soul 2. Kromě skvělého hlasu je zpěvák známý svou vstřícnou komunikací s diváky a jeho koncerty jsou nezapomenutelným zážitkem na celý život.

Spustit audio