Březová u Sokolova letos opět hostí Krimifest. Vystoupí na něm i polda David Matásek

27. říjen 2021

Od 3. do 7. listopadu se Kulturní dům v Březové u Sokolova promění na zázemí velkého festivalu. Proběhne zde už 21. ročník akce s názvem Krimifest Březová.

Festival zahájí ve středu 3. 11. od 19 hodin v kinosále Kulturního domu benefiční koncert Big bandu Hudby Hradní stráže a Policie ČR. Výtěžek z něj bude věnován tradičně Nadaci policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni, která se stará o pozůstalé po padlích policistech a hasičích. Vstupné na benefiční koncert je 150 korun.

Od čtvrtka 4. 11. do neděle 7. 11. bude promítnuto celkem 7 filmů s kriminální tématikou. Mezi nimi nebudou chybět ani nedávná premiéra bondovky Není čas zemřít nebo krimi film Rozhněvaný muž s Jasonem Stathamem v hlavní roli.

David Matásek

Návštěvníci se mohou těšit také na výstavu Kriminalistického ústavu, program Policie ČR pro školy, besedy se známým českým hercem Davidem Matáskem a zakončovací koncert filmové hudby s pražskou FILMharmonií a zpěvačkou Lucií Večeřovou.

Více informací a kompletní program najdete na webových stránkách www.mfc-brezova.cz, kde probíhá také online předprodej a rezervace vstupenek na oba koncerty, besedu i filmová promítání.

Spustit audio