Zájemci o pozici generálního ředitele karlovarského hotelu Thermal mají poslední šanci

24. říjen 2014

Poslední šanci podat přihlášku do výběrového řízení na pozici generálního ředitele hotelu Thermal v Karlových Varech mají zájemci dnes. Vhodný kandidát by měl mít minimálně desetiletou úspěšnou praxi v řízení hotelu a také výbornou znalost angličtiny a ruštiny.

„Mezi hlavní úkoly nového ředitele bude patřit nastavení účinných kontrolních mechanismů ve společnosti, nebo vytyčení nové obchodní strategie na měnícím se trhu hoteliérství,“ říká mluvčí ministerstva financí Radek Ležatka, co bude hlavním úkolem nového ředitele.

Ve státní společnosti Thermal-F, která v Karlových Varech provozuje stejnojmenný hotel, drží prostřednictvím ministerstva financí stoprocentní podíl stát. Ministerstvo na začátku léta odvolalo šest členů představenstva a devět lidí z dozorčí rady, včetně generálního ředitele Josefa Pavla, někdejšího karlovarského primátora.

Resort nebyl dlouhodobě spokojený s hospodářskými výsledky firmy, a tak se rozhodl k radikální změně. Přestože firma měla v posledních letech vyšší zisky i tržby.

autor: era
Spustit audio