Z rozestavěného mostu nad silnicí I/6 u Krupé se zřítila dodávka s dělníky, dva zemřeli

29. leden 2024 10:25

U Krupé na Rakovnicku dnes ráno po pádu dodávky z rozestavěného mostu nad silnicí I/6 zemřeli dva lidé, další dva utrpěli vážná zranění, záchranáři je transportovali do pražských nemocnic.

Dodávka se stavebními dělníky dostala smyk a zřítila se z 15 metrů, řekla policejní mluvčí Středočeského kraje Michaela Richterová. Událost se stala kolem 7:45.

„K neštěstí došlo na mostě, kde probíhají stavební práce, na mostě se pohybují pouze dělníci a vozidla stavebních firem, dodávka stavební firmy se čtyřmi lidmi měla jet provést nějaké stavební práce, dostali smyk a zřítili se dolů z výšky 15 metrů, na místě byli dva mrtví a dva těžce zranění,“ řekla Richterová.

Dva lidé utrpěli těžká mnohočetná poranění. „U jednoho pacienta měl lékař podezření na krvácení do břicha, dále podezření na zlomeninu pánve a horní končetiny,“ doplnila mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

Neštěstí se stalo na mostě přes Krupou na silnici I/6 u nádraží Krupá. Příčinami a okolnostmi události se budou zabývat rakovničtí kriminalisté. Policisté řeší kvůli namrzlým silnicím větší množství dopravních nehod.

autor: nkr
Spustit audio