V Ostrově dokončili rekonstrukci šaten a zázemí fotbalového klubu

30. prosinec 2016

Město Ostrov dokončilo kompletní rekonstrukci zázemí u fotbalového stadionu včetně šaten fotbalistů. Rozsáhlá přestavba začala v polovině letošního dubna a městský rozpočet vyšla na více než 16 milionů korun.

Ve zrekonstruovaném objektu vzniklo kompletní zázemí fotbalového klubu. Vyměněny a doplněny byly především inženýrské sítě.

„Půdorys budovy byl zvětšen a její dispozice jsou nyní upraveny potřebám všem týmů a mužstev ostrovských fotbalistů už od nejmenších dětí,“ říká starosta Pavel Čekan.

Samostatné šatny pro všechna mužstva jsou propojeny s vlastním sociálním zařízením se sprchami. Objekt se dočkal také kompletní výměny oken.

Čtěte také

Budova má rovněž oddělené vstupy. Ten centrální pro rozhodčí a vedení, vede přímo ke schodišti do prvního patra, kde jsou kanceláře a společenská místnost s dataprojektorem, kterou lze v případě potřeby využít jako menší tělocvičnu.

Boční vstupy jsou rozděleny pro hosty a domácí a umožní jim přímé vstupy k šatnám. Další vstup je do samostatného bufetu. Zachovány byly také venkovní toalety, jejichž vstup je bezbariérový.

Venkovní vzhled budovy, která původně sloužila jako jesle, se dočkal změn díky jiné velikosti oken a nové fasádě. Provedeny byly také terénní úpravy a kolem šaten vyrostl nový plot, včetně automaticky otevíratelné brány a branky pro pěší.

autor: Směna ČRo Plzeň
Spustit audio