Užijte si Kraj dokořán s Českým rozhlasem Karlovy Vary!

23. srpen 2021

Den plný zábavy, hudby, her a dobrého jídla i pití – to je celodenní akce pod názvem Kraj dokořán, která se koná už v pátek 3. září 2021. Součástí nabitého programu bude autogramiáda moderátorů Českého rozhlasu Karlovy Vary.

Příchozím se otevřou budovy krajského úřadu v Karlových Varech – Dvorech, Závodní ulici. V areálu krajských institucí bude pro všechny připraven program plný tónů, vůní a emocí. Od 9:30 budou k vidění na hlavním pódiu u budovy A soubory Karlovarského folklorního festivalu. Děti mohou vyrazit na stezku plnou dobrodružných úkolů, chybět nebude malá Techmánie, ukázky techniky a práce záchranářů, hasičů i policejních kynologů.

Ochutnat můžete Dobrotu Karlovarského kraje, nechat si změřit tlak či hodnoty cukru v krvi, nebo se zaposlouchat do hudby Karlovarského symfonického orchestru i skupiny Beego & the POM House Band.

Autogramiáda

Setkejte se osobně s moderátory Českého rozhlasu Karlovy Vary

Součástí dne plného zábavy bude také autogramiáda moderátorů Českého rozhlasu Karlovy Vary, která je na programu od 13 do 17 hodin. Návštěvnici si mohou přijít pro fotografii s podpisem od Terezy Švecové, Pavlíny Kyselové, Davida Forsta a Elišky Malíkové.

Vstup na akci je zdarma.

autoři: Eva Jandáková , nkr
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.