Publicista Ivo Šmoldas je spolu se zpěvačkou Heidi Janků Na větvi s Halinou. Skvělá zábava zaručena

7. červenec 2024

Český rozhlas Hradec Králové uvádí talkshow Haliny Pawlowské a jejích hostů Na větvi s Halinou. Tentokrát Halina přivítala nakladatelského redaktora, kulturního publicistu, scenáristu, moderátora a překladatele v jedné osobě Ivo Šmodlase a zpěvačku Heidi Janků.

PhDr. Ivo Šmoldas může budit zdání zádumčivého introverta, ale jen do té doby, než mu dáte slovo.

Čtěte také

Přirozený šarm, nezbytný nadhled a v neposlední řadě láska k mateřskému jazyku, to všechno jsou důvody, proč byste měli necelou hodinu rozhlasové Návštěvy vnímat jako duševní relaxaci.

Nakladatelský redaktor, kulturní publicista, scenárista, moderátor a překladatel je navíc v pramenech označován i jako básník.

To ovšem pan doktor zdvořile odmítá a jak je jeho dobrým zvykem i vtipně vysvětluje. To všechno vám nabídne jistě i v pořadu Na větvi s Halinou.

Heidi Janků, rozená Heidi Hantlová, je česká zpěvačka, moderátorka a muzikálová herečka. K jejím nejslavnějším písním patří Když se načančám vytvořená pro televizní pohádku Co takhle svatba, princi?, duet s Vašo Patejdlem Ztracený ráj a duet s Daliborem Jandou Tak jdem nazpívaný pro televizní seriál Bylo nás šest. V letech 1985 a 1988 skončila na třetím místě v anketě Zlatý slavík v kategorii zpěvaček.

Heidi Janků

Heidi pochází z muzikantské rodiny. Její matka hrála na violoncello, otec na dechové nástroje a pozoun. Od první třídy navštěvovala lidovou školu umění, kde se naučila vše, co používá v současnosti. Zabývala se také sborovým zpěvem, hrála na klavír. V sedmé třídě začala zpívat a tancovat ve folklórním sboru a natočila své první nahrávky v ostravském rozhlase s cimbálovkou Lučina.

Na gymnáziu se začala věnovat moderní muzice a zpívat s různými kapelami. V třetím ročníku začala zpívat s kapelou Proměny. Mezitím působila v divadelním sboru Aproximace. Před maturitou šla na konkurz Pavla Nováka a konkurz vyhrála. Po nějaké době se jí ozval Ivo Pavlík který jí nabídnul kariéru sólové zpěvačky.

Halina Pawlowská

Spisovatelka, scenáristka, publicistka, vydavatelka, moderátorka Halina Pawlowská má jedinečný dar dělat z chyb přednosti a pohotově reagovat na poptávku trhu. Své kypré půvaby a šarm umocňuje nezaměnitelným humorem a odzbrojující sebeironií, pro kterou ji ženy milují a muži obdivují.

V talkshow Na větvi s Halinou přivítá vždy Halina Pawlowská dva hosty. Součástí pořadu bude také živý hudební doprovod.

Zažijte neopakovatelnou atmosféru přímo v sále spolu s námi. Těšíme se na vás u rozhlasového přijímače nebo přímo v Lázních Bělohrad.

autoři: Halina Pawlowská , baj
Spustit audio

Související