Policisté posílili hlídky na kontrolních stanovištích na dálnici D6 a v Pomezí

17. únor 2021 11:40

Na kontrolních stanovištích na dálnici D6 i hraničním přechodu v Pomezí na Chebsku reguluje dopravu víc policistů. Díky tomu se na silnicích netvoří kolony vozidel, tak jako v předešlých dnech.

Na hranicích sokolovského a chebského okresu policisté od minulého týdne kontrolují přejezdy mezi jednotlivými částmi regionu. Na dálnici D6 a na hraničním přechodu v Pomezí nad Ohří se tři dny tvořily dlouhé kolony. Od středečního rána je provoz téměř plynulý. Pomohlo posílení policejních hlídek.

„Nákladní vozidla v Pomezí nad Ohří jsou policejní hlídkou odkláněna na parkoviště poblíž odběrného místa. Policisté na místě na české straně v průběhu celého dnešního dne budou dohlížet na bezpečnost a plynulost v silničním provozu, celou situaci na místě monitorovat a v případě potřeby regulovat dopravu,“ uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Policisté opětovně žádají občany, aby ještě před příjezdem ke kontrolním stanovištím měli připravené potřebné doklady či dokumenty, kterými budou při namátkové kontrole policistům prokazovat svůj účel cesty a tím tak urychlí kontroly na stanovištích.

autoři: Ivana Sedláčková , nkr | zdroje: Český rozhlas Karlovy Vary , KŘP Karlovarského kraje
Spustit audio