O pořadu Zlomené psí duše

Zlomené psí duše – to je nový pořad, ve kterém vám přiblížíme psy z útulků a odchytových stanic v Karlovarském kraji.

Hledáte parťáka do rodiny? Nebo jen rádi pomáháte a jste milovníci psů? Pak by vám zcela jistě neměl ujít nový pořad Zlomené psí duše. Od 1. března každou středu představíme vždy jeden psí příběh z útulku na území Karlovarského kraje.

Redaktorka publicistiky Jana Strejčková společně s webeditorkou Naďou Krásnou pravidelně navštěvují psí útulky napříč Karlovarským krajem. V rámci jejich putování vždy představí jednoho psa, který se z nejrůznějších příčin dostal právě do kotce útulku. Můžete se těšit na zajímavé reportáže, fotogalerie i videa. Třeba právě vy v naší nabídce najdete psího člena vaší rodiny.  

Poslouchejte vysílání každou středu ve 14:50 (repríza v sobotu ve 14:35) a sledujte náš web i facebook, kde se dozvíte více!

Pořad připravují

Další pořady

  • eRko

    Magazín o Českém rozhlase. Novinky z vysílání, zajímavosti ze zákulisí, rozhovory se zajímavými lidmi i soutěž o ceny. Moderuje Jan Kovařík.

  • Poznáváme Šumavu

    Pořad vám poodhalí mnohá tajemství a zajímavostí z největšího národního parku.

  • Domy s duší

    Co se asi skrývá pod fasádou a za zdmi různých, někdy na první pohled nenápadných domů? Kdyby tak domy mohly promluvit, to bychom se mnohdy asi divili.

  • Návraty do minulosti

    Vojta Kotek připomíná významné osobnosti, události, objevy, vynálezy, technické novinky a stavby, které se pojí s naší historií.