Literární párty tentokrát nabídne povídání se známým autorem detektivek

26. únor 2024 13:55

Pořad Českého rozhlasu Karlovy Vary, Literární párty nabídne ve čtvrtek 29. února v Městské knihovně Chodov povídání se spisovatelem Antonínem Mazáčem. Autor si své příznivce získal sérií napínavých detektivek.

Antonín Mazáč pochází ze západočeského Chodova. Tam začaly i jeho první spisovatelské krůčky. První literární zkušeností byly účasti v regionálních soutěžích, kde získal řadu ocenění. Je autorem knih jako Kapka jedu, Aristokrat, Křest ohněm, Letargie nebo hororu Tři kříže.

V poslední době zaujal, a některé čtenáře až zaskočil, zatím svým posledním krimi thrillerem Konzultant. Jeho děj se odehrává na Karlovarsku a je tak drsný, že podrobnosti je možné jen opatrně naznačit, a to až při osobním setkání v knihovně, upozornil sám autor.

Přijďte si poslechnout do Městské knihovny Chodov vyprávění spisovatele Antonína Mazáče, jehož druhým domovem je svět fiktivního zločinu. Večerem provede publicista Josef Šorfa, který doprovodí povídání několika baladami. Akce začíná v 17 hodin a vstup je zdarma.

autoři: Josef Šorfa , nkr
Spustit audio