Kuřecí kapsa v alobalu

Vaří Mirka Kuntzmannová , Vaříte s ČRo Plzeň , Vaříte s ČRo Plzeň

podle paní Hanky z Chebu

Suroviny:

500 g kuřecích řízků
sůl, pepř
100 g cibule
120 g anglické slaniny
150 g paprik
4 dlouhé feferonky
50 g másla
1 lžíce oleje

Postup:

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na polovinu řízku naklademe na kolečka pokrájenou cibuli, plátky anglické slaniny, nakrájené papriky, feferonky a kousek másla. Řízek přeložíme, sklepneme okraje a položíme na olejem vymazaný alobal, dobře zabalíme a okraje utáhneme.
Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C po dobu 20 – 25 minut.


Přílohy: chléb, hranolky, brambory, zeleninový salát

autor: posluchač