Karlovarští policisté jsou na filmový svátek připraveni

1. červenec 2015

Už jen dva dny zbývají do zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Jako každý rok bude po celou dobu festivalu v ulicích města více policistů. Mezi návštěvníky se budou pohybovat kriminalisté a hlídky dopravní i pořádkové policie.

K dispozici bude opět mobilní komunikační a informační centrum Policie České republiky a karlovarské městské policie. Samozřejmostí je i tlumočník. Mobilní centrum bude po celou dobu festivalu v provozu denně od 10 hodin do 19 hodin.

Společné hlídky se bude pohybovat na pěší třídě T. G. Masaryka, před hotelem Thermal a na Divadelním náměstí. Zde budou policisté připraveni zodpovídat dotazy návštěvníků a zodpovědní řidiči si zde mohou dobrovolně vyzkoušet dechovou zkouškou přítomnost alkoholu v dechu. Policisté každoročně nezapomínají ani na pejskaře. Pro jejich čtyřnohé mazlíčky bude připravena voda.

Karlovarští policisté apelují na lázeňské hosty a návštěvníky Mezinárodního filmového festivalu, aby nenechávali své peněženky, cennosti, mobilní telefony či doklady bez dozoru. Vyplatí se také věnovat pozornost svému okolí.

autor: Směna ČRo Plzeň
Spustit audio