Houbová gastronomie
29. říjen 2024
Letošní houbařská sezona se opravdu vydařila a domácnosti se nadprůměrně zásobily. Co dělat s takovou úrodou? Klasikou je smaženice, řízky a něco nasušit.
Z hub se dá ovšem dělat ještě mnoho dalších pochoutek, o kterých jste vůbec netušili. Povídáme si s Jurajem Macúchem, který se prodejem houbových specialit a polotovarů živí.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.