Grandhotel Pupp modernizuje pokoje a postaví nové balneo

20. duben 2012

Karlovarský Grandhotelu Pupp zahájil výstavbu nového balneoprovozu a wellnes centra. Investici za 180 milionů korun realizuje za pomoci regionálního operačního programu. Nejslavnější karlovarský hotel kromě toho postupně modernizuje část pokojů.

Rozsáhlý balneoprovoz s vnitřním bazénem vyroste v zadním areálu hotelu. Přípravná fáze odstartovala už v prvních lednových dnech. Výstavba je rozvržena do tří etap. V první fázi dojde k rekonstrukci zásobovacího traktu a zázemí pro zaměstnance hotelu. Ukončení první etapy projektu se plánuje ještě před konáním letošního ročníku mezinárodního filmového festivalu.

Se samotnou výstavbou nové budovy wellness s bazénem se začne hned po odjezdu festivalových hostů. V závěru roku pak dojde k napojení na budovu samotného hotelu a k rekonstrukci stávajícího hotelového relaxačního centra. Definitivní termín dokončení je stanoven na duben příštího roku.

Grandhotel Pupp také modernizuje své pokoje. Ty v bývalém parkhotelu prošly opravou prošly v letech 2004 až 2006. Obnova více než stovky pokojů stála kolem 120 milionů korun. Nyní začala modernizace ubytovací části pokojů v hlavní budově.

V nejslavnějším karlovarském hotelu došlo také k výměně šéfkuchaře. Vlaďku Příhodovou vystřídal Radek Kotlán, který pochází z Brna a v Karlových Varech působí od roku 2003.

autor: zdt
Spustit audio