Co se bude dít o víkendu na Božím Daru? Nejen to prozradili naši hosté

15. únor 2019 13:00

V tomto týdnu jsme vám představili život na zámku, plány města Aš, symfonického orchestru a na víkendové závody nás pozval LK Slovan Karlovy Vary.

Pondělí 11. února

O činnosti Karlovarského symfonického orchestru nám přišel pohovořit ředitel Petr Polívka a šéfdirigent Jan Kučera.

Úterý 12. února

Jak si vedlo město Aš v roce 2018? Co připravilo pro své občany na rok 2019? To nám přiblížil starosta Dalibor Blažek.

Středa 13. února

Ve středečním vysílání jsme jako hlavního hosta přivítali Vladimíra Lažanského, majitele zámku a zámeckého pivovaru Chyše. Je pořízení zámku skutečně tím nejnáročnějším, nebo je to vlastně to nejednoduší a horké chvilky teprve přijdou?

Pozvánku na konferenci Péče o památky a krajinu v Karlovarské kraji nám přinesl Jaroslav Vyčichlo, předseda Spolku pro dokumentaci a obnovu památek Karlovarska.

Čtvrtek 14. února

V minulém roce oslavil LK Slovan Karlovy Vary výročí 60 let vzniku. O aktivitách současných i minulých mluvil předseda klubu Miloslav Pavelka a hospodářka Kateřina Ondrová. Mimo jiné nás pozvali i na Karlův běh, který se letos koná 16. - 17. 2. 2019.

CO VÁS ČEKÁ PŘÍŠTÍ TÝDEN?

  • V pondělí 18.2. bude o činnosti divadla Husovka hovořit Vít Škorpil a Michaela Tůmová, kteří mají na starosti dramaturgii klubu.
  • Na úterý 19.2. pozvání do studia přijali ředitel Západočeského divadla Chebu Jan Svoboda a umělecký šéf Zdeněk Bartoš.
  • Jak náročné je vdechnout znovu život zchátralým lázním? Jaké motivace je k tomu zapotřebí? Naším hostem bude ve středu 20.2. dopoledne Miroslav Perout, ředitel obecně prospěšné společnosti Lázně Kyselka.
    Jak chránit svůj majetek? Nový projekt Policie ČR „Zabezpečte se! - Chraňte majetek sobě i svým sousedům“ nám přijde představit ve středu odpoledne vrchní inspektorka Věra Hnátková a plukovník Václav Husák
  • Ve čtvrtek 21.2. vám představíme aktuální témata z Karlovarského kraje.
autoři: Petr Čimpera , nkr | zdroj: Český rozhlas Karlovy Vary
Spustit audio