O pořadu Zdraví v cajku

Rubrika zaměřená na lidské zdraví a ekologii. Přináší ověřené informace, které vycházejí z aktuálního vědeckého poznání a zkušeností odborníků. Pomáhá k orientaci v tématech, která se týkají každodenního života lidí, jejich zdraví a vztahu k životnímu prostředí.

K řadě informací se dnes člověk dostane pouhým kliknutím na internetu. Jsme si ale jisti, že vždy dostáváme ověřená fakta, na která se můžeme spolehnout? Zvlášť když jde o zdraví, nechceme naletět. Rádoby senzační zprávy podrobujeme kritickému zkoumání, přinášíme výsledky dostupných vědeckých studií a reagujeme na poptávku ze strany posluchačů, která se týká různorodých témat z oblasti zdraví a ekologie. Nabízíme také řadu doporučení a užitečných rad pro kvalitnější a zdravější život.   

Připravuje: Miroslav Šuta - odborný konzultant v oblasti ekologických a zdravotních rizik

Moderuje: Vladimír Šťovíček

Náměty na další pořady Zdraví v cajku posílejte na e-mail zdravi@pl.rozhlas.cz.

Historie pořadu: 

Tento pořad se začal vysílat v září 2016.

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
úterý 09:10; repríza čtvrtek 05:40Plzeň
úterý 09:10; repríza neděle 08:50Karlovy Vary

Poslední záznamy

Pořad připravují

Další pořady

  • Stretnutie

    Stretnutie je vysielanie Českého rozhlasu pre slovenských spoluobčanov, ale aj pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o Slovensko a radi počúvajú slovenčinu.

  • Babské rady

    Osvědčené tipy a návody (nejen) našich babiček.

  • Noční linka

    Čas na vaše příběhy.

  • Rozhlas jede za vámi

    Nová zábavná show Aleše Cibulky se vydává na cestu po celé České republice. Každý měsíc na jiném místě a s bohatým programem.