Na Domažlicku probíhají tři výluky na železničních tratích

14. listopad 2012

Na Domažlicku komplikují osobní železniční dopravu výluky na třech tratích. Kvůli opravám kolejí nejezdí vlaky v úsecích Domažlice - Blížejov, Domažlice - Furt im Wald a Domažlice - Klenčí pod Čerchovem. Místo vlaků jezdí náhradní autobusová doprava.

Výluka mezi Domažlicemi a Klenčím pod Čerchovem končí 15. listopadu v 16:00 hod., v úseku Domažlice - Furt im Wald 15. listopadu o půlnoci a mezi Domažlicemi a Blížejovem až v pondělí 19. listopadu večer.

Výluky se také dotýkají trati Plzeň – Domažlice – Furt im Wald, kde všechny mezinárodní expresy do Německa (Mnichova, Norimberku) a zpět nahrazují v tomto úseku autobusy, a to do 15. listopadu. Ve dnech 16. až 19. listopadu pojedou pak pojedou vlakové expresy mezi stanicemi Plzeň hlavní nádraží a Domažlice odklonem přes Klatovy, což přinese zpoždění asi 45 minut.

Hlavní vlakové nádraží v Plzni

Cestující by měli pozorně sledovat aktuální informace na vývěskách a hlášení v železičních stanicích. Kompletní informace najdou také na stránkách českých drah www.cd.cz nebo jim je poskytnou operátoři na lince 840 112 113.

autor: čer
Spustit audio