Pláž rybníka v Nové Roli opět ožije hudebním festivalem Rock iN Roll

24. červenec 2023

15. ročník festivalu Rock iN Roll nabídne program pro celou rodinu. Pod širým nebem vystoupí například kapela Wohnout, zpěvačka Bára Poláková nebo skupina Krausberry. 

Program letošního jubilejního ročníku je opět nabitý zajímavými českými uskupeními napříč hudebními žánry. Potřetí se na novorolskou pláž vrací kapela Wohnout, která celý program zahájí už v odpoledních hodinách. Návštěvníci se mohou těšit také na skvělou zpěvačku a velmi známou performerku Báru Polákovou, která do Nové Role doveze své hity jako Kráva, Nafrněná a mnoho dalších.

Dorazí také legendární kapela Krausberry a nebo hudebník Honza Křížek známý například z kapely Blue Effect. Sestavu potom doplní výrazné místní hudební uskupení Steven’s a program na této hlavní stage zakončí punková kapela Plesnivý fazole.

Chybět nebude ani dobré jídlo a pití nebo aktivity pro děti

Další část programu se odehraje přímo u vody na písčité pláži. Nabídne chill-out fun zónu s názvem Kaolin Beach. Tady se bude konat velká Djs’show, kde se bude mísit elektronická hudba s instrumentalisty jako je třeba Tomáš Havlínek s Dj Swing Garden a nebo Dj FeFe s bubeníkem.

Děti se mohou těšit na Pohádkový kabaret v podání herců Západočeského divadla v Chebu, historický ručně poháněný kolotoč, tvořivou dílnu s rozlítanými barvami, malování na obličej, cestu plnou úkolů a mnoho dalších aktivit. Rock iN Roll dětem se koná od 13 do 15 hodin a dorazit na něj mohou i ti, kteří nemají vstupenky na hlavní část programu.

Zasoutěžte si na našem facebooku o vstupenky na festival a dárkové předměty!

autoři: David Forst , nkr
Spustit audio