Zvěřina – maso pánů i kmánů
Inspirace ze starých kuchařských knih na současná jídla, ve kterých hraje hlavní roli zvěřina, přináší Petr Stupka.
Související
-
Šípková omáčka k pečené zvěřině
Se šípkovou, nebo se zelím? V jednom českém filmu se na tom nemohli dohodnout, a tak nejlepší asi je postupně vyzkoušet obojí. Petr Stupka přináší návod na šípkovou omáčku.
-
Recepty ze zvěřiny – zámecká paštika a masový koláč
Podzim je ideální čas na divočinu a zvěřinové hody. Kromě guláše nebo polévky můžete vyzkoušet paštiku a jelení koláč podle Petra Stupky. Určitě vám budou chutnat.
-
Rybí recepty – kapří hranolky, štika s modrým sýrem, candát na šalvěji
Začaly podzimní výlovy, je tedy ideální čas na pochoutky z ryb. Jedním z nejlepších způsobů přípravy je pečení v troubě, na Třeboňsku jsou oblíbené také kapří hranolky.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka