Zlín a okolí opět zlákalo filmaře. Potkat je můžete na zlínském gymnáziu, kde natáčí nový seriál

Zlín a okolí se objeví v dalším filmovém projektu. Filmaři tu tentokrát natáčí nový seriál o mladých lidech a problémech dospívání.

Gymnázium ve Zlíně, Kongresové centrum nebo baťovské domky - to jsou lokality, kde právě v těchto dnech natáčí filmaři. Jde o desetidílný seriál pro internetovou platformu Voyo o mladých lidech s pracovním názvem Sex O’Clock.

V hlavních rolích příběhu mladých sourozenců Adama a Emy a jejich rodičů se objeví debutant Maxmilián Kocek se Sárou Korbelovou. Spolu s nimi pak další debutantka Karolin Omastová s Janem Révaiem, Petrou Bučkovou, Janou Švandovou, Evou Podzimkovou a Jakubem Žáčkem. Sex O’Clock režírují Jan Bártek a Karolina Zalabáková, která je zároveň producentkou a spoluautorkou scénáře.

Ve Zlíně jsou filmaři téměř 50 natáčecích dní. Většina scén vzniká v lavicích gymnázia na Lesní čtvrti, kde při natáčení tvůrce i hlavního představitele vyzpovídala redaktorka Českého rozhlasu Zlín Veronika Žeravová.

Hlavním hrdinou seriálu Sex O’Clock je dospívající Adam, který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a mučivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale překvapivým odhalením převrátí celé rodině život naruby. Tato situace odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová).

Spustit audio

Související